Pages

Thursday, January 20, 2011

ESOTERIC AGENDA

Share/Bookmark

www.lukasig.com În spatele fiecărui aspect al vietii "ordinare" există o agendă ascunsă. Există o elită ce ghidează majoritatea organizatilor politice, econimice, sociale, non-guvernamentale, etc. Acest film reprezintă munca grea şi cercetarile a multor profesionişti care încearcă să scoată la lumină aceste agende ascunse, pentru a pune viitorul acestei planete înapoi în mâna oamenilor de rând.

“There is an Esoteric Agenda behind every facet of life that was once believed to be disconnected. There is an Elite faction guiding most every Political, Economic, Social, Corporate, some Non-Governmental or even Anti-Establishment Organizations. This film uses the hard work and research of professionals in every field helping to expose this agenda put the future of this planet back into the hands of the people”

INGERI SAU NORI?

Share/Bookmark

Friday, January 7, 2011

Thursday, January 6, 2011

AL FATIHA, AYAT AL KURSI-IMPOTRIVA DIAVOLULUI

Share/Bookmark

ISLAM




POVESTIRE SUFI


Share/Bookmark

POVESTIRE SUFI

Aici este o poveste Sufi, despre niste calatori care treceau pe langa o manastire, unde ei vedeau oameni in catharsis. Ei se purtau nebuneste, tipand si strigand si izbindu-se de pamant. In mijlocul lor era un maestru Sufi, care observa, cu calm, haosul.

“Ce manastire de nebuni”, au spus calatorii. “Oamenii care vin aici pentru a atinge iluminarea au innebunit. Evident Maestrul este prea obosit pentru a mai face fata situatiei.”

Cateva luni mai tarziu, calatorii au trecut din nou pe langa manastire, dar acum aceiasi oameni stateau in tacere, nespunand nici un cuvant. Cateva luni mai tarziu, ei au trecut iar pe langa manastire si au observat o manastire goala. Maestrul statea singur.

“Cum poti explica toate acestea?, au intrebat calatori

„Cand ati trecut prima oara, ati observat incepatorii, care erau plini de furie”, a spus Maestrul. “Eu i-am incurajat sa o elibereze.

A doua oara, cand ati trecut, ei obtinusera intelegerea/ constiinta si s-au linistit. Nu mai aveam nimic de facut, asa ca mi-am luat ramas bun de la ei. Ei pot fi linistiti, oriunde in lume. Acum astept un nou grup.

Data viitoare cand o sa treceti pe aici, va fi din nou o nebunie.

Meditati asupra oricarei furii din interiorul vostru, care are nevoie sa fie eliberata ... si modul in care aceasta poveste are legatura cu viata voastra.


Wednesday, January 5, 2011

Tuesday, January 4, 2011

EVREI YEMENITI



Share/Bookmark

Monday, January 3, 2011

Sunday, January 2, 2011

Saturday, January 1, 2011